Fenerbahçe, Benfica Maçına Hazırlanıyor

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında sahasında Portekiz ekibi Benfica ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleşen idman; salonda yapılan core hareketleriyle başladı. Ardından ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla antrenman devam etti. Daha sonra pas çalışmaları yapan sarı-lacivertli futbolcular, taktiksel ve bireysel programlarla idmanı tamamladı.

Fenerbahçe, yarın ilk 15 dakikasını basına açık yapacağı antrenman ile Benfica maçının hazırlıklarını tamamlayacak. – İSTANBUL

Related Posts

Ünlülerin yeni kazanç kapısı: Para karşılığı pozlar

Oyuncu Burak Özçivit’İn Ağustos ayı başında Kazakistan’da bir çocuğun “yürüme töreni”ne katılıp kurdele keserken poz vermesi için 200 bin dolar aldığı iddiaları magazin basınında gündem oldu. ABD’li şarkıcı Chris Brown ise paralı poz furyasının mimarlarından biri…

Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçulukta Şampiyonluk Kazandı

Konya’da düzenlenen iller arası okçuluk müsabakalarında Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, 5 bireysel madalya ve 1 takım şampiyonluğu kazanarak büyük bir başarı elde etti.

Kuzey Marmara Otoyolu’nda 4 kişinin öldüğü otobüs kazası kamerada

Kuzey Marmara Otoyolu’nda virajı alamayan yolcu otobüsü devrildi. İlk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybettiği 26 kişinin de yaralandığı kaza anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Karaman’da Asayiş Uygulamaları: Uyuşturucu ve Silah Ele Geçirildi

Karaman’da yapılan asayiş uygulamalarında 7 kişi tutuklandı, uyuşturucu ve silahlar ele geçirildi.

Macron: Rusya’ya Zayıflık Gelecekteki Çatışmalara Zemin Hazırlar

Macron, Rusya karşısında zayıflık gösterilmemesi gerektiğini vurguladı, Avrupa’nın güvenliği tehlikede.

Kuzey Marmara Otoyolu’nda yolcu otobüsü devrildi: 3 ölü 20 yaralı

Kuzey Marmara Otoyolu’nda virajı alamayan yolcu otobüsü devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybederken, 20 kişi yaralandı.