Eski Fenerbahçeli İsak Vural, Serie A’da Düşüş Yaşayan Pisa’da Zorlu Günler Geçiriyor

Eski Fenerbahçeli futbolcu İsak Vural, Serie A’nın 34. haftasında büyük bir hayal kırıklığına uğradı. Parma ile Pisa’nın Ennio Tardini Stadyumu’nda karşı karşıya geldiği mücadelede, ev sahibi ekip 1-0 galip gelerek önemli bir üç puan elde etti. Karşılaşmada tek golü 82. dakikada Elphege kaydetti.

Bu sonuçla birlikte Pisa, ligdeki son dört haftaya girmeden 18 puanda kalarak Serie A’dan düşen ilk takım olma unvanını aldı. Öte yandan, Parma bu galibiyet ile puanını 42’ye çıkararak 12. sıraya yükseldi.

Gelecek haftanın maçlarına gelince, Parma lider Inter ile deplasmanda mücadele edecekken, Pisa kendi sahasında Lecce’yi ağırlayacak.

Pisa’nın kadrosunda yer alan genç yetenek İsak Vural, kariyerine Fenerbahçe’de başlamıştı. Sarı-lacivertli takımda büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen, A takımda resmi bir maç oynama şansı bulamadan İtalya’ya gitmek durumunda kaldı.

19 yaşındaki milli futbolcu, sezon başında Serie B takımlarından Frosinone’ye transfer olmuş ve bu sezon Pisa formasıyla toplam 12 resmi maçta görev almıştır. Ayrıca, Türkiye’nin alt yaş kategorilerinde de milli takım forması giymiştir. İsak Vural’ın geleceği, Pisa’nın zorlu günlerinde merakla bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir