Uyuşturucu etkisindeyken dövdükleri arkadaşlarını camdan attılar

Olay, 15 Şubat Cumartesi günü saat 07.00 sıralarında Fatih Aksaray’da meydana geldi. Fas uyruklu İlyas Belaiz (25), kuzeni W.S ile Şubat ayında İstanbul’a geldi. W.S. kendilerine kalacak yer ayarlamaları için M.D. ve S.S. ile irtibata geçti. M.D. ve S.S., Belaiz ile W.S.’yi Aksaray’da bir eve götürdü. M.D., S.S. ve W.S. Akrasay’daki evde uyuşturucu kullanmaya başladı. Uyuşturucunun da etkisiyle 3 kişi uyuşturucu kullanmak istemeyen Belaiz ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle Belaiz darbedildikten sonra camdan atıldı. Yaklaşık 10 metreden düşen Belaiz, ağır yaralanarak hastaneye kaldırıdı. Fas uyruklu İlyas Belaiz hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KUZENİ VE ARKADAŞLARI TUTUKLANDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Binadan çıkan şüphelileri tespit eden polis, kuzen W.S ile M.D. ve S.S’yi kısa sürede yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi

Related Posts

Bahar Aksu’dan sonra Neriman Onur: Metro alt geçidinde katledildi

Adana’da bir kişi, eski eşini metro alt geçidinde tabancayla başından vurarak öldürdü.

Bursa’da ‘laf atma’ kavgası: 1 yaralı

Bursa’da laf atma meselesi sebebiyle çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı.

ABD’de 8 yaşındaki çocuk annesinin telefonundan 4 bin dolara 70 bin lolipop aldı

ABD’de 8 yaşındaki çocuk annesinin telefonundan 4 bin dolara 70 bin lolipop aldı

AKP’li Gökçek’ten Mansur Yavaş’a “bardak” sorusu: Ankara’dan Londra’ya kadar yol olabilecek bu bardaklar nerededir?

AKP’li Gökçek’ten Mansur Yavaş’a “bardak” sorusu: Ankara’dan Londra’ya kadar yol olabilecek bu bardaklar nerededir?

Vatikan’da gözler yeni papa adaylarına çevrildi

Vatikan’da gözler yeni papa adaylarına çevrildi

THY, Pakistan’a seferlerini iptal etti

THY, Hindistan’ın Pakistan’a saldırısı nedeniyle bugün İstanbul’dan yapılması planlanan İslamabad ve Lahor seferlerini karşılıklı iptal etti.