Antalya’da kaybolan 13 yaşındaki Sefa’nın cansız bedeni bulundu

Kayıp 13 Yaşındaki Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu

Serik ilçesi Kökez Mahallesi’nde ikamet eden Sefa Çağlar Glavuz (13), 22 Nisan Salı günü okuldan çıkarak eve dönmedi. Ailesi endişelenen çocukları için polise başvurdu.

Polis ekipleri, ihbar üzerine bölgedeki güvenlik kameralarını inceledikten sonra 2 çocuğun ifadesine başvurdu.

İncelenen Su Kanalında Bisiklet Bulundu

Olay yerine gelen çok sayıda polis ve inceleme ekibi, Glavuz’un son görüldüğü Burmahancı Mahallesi’nde araştırmalar yaptı. Su kanalında Glavuz’a ait olduğu düşünülen bisiklet bulundu.

Arama faaliyetleri için Antalya Emniyet Müdürlüğü Su Altı Arama ve Kurtarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Ancak yapılan aramalarda kayıp çocuğa ulaşılamadı.

Kanalın su seviyesi yüksek olduğundan dolayı baraj kapakları kapatıldı ve suyun çekilmesi sonucunda Glavuz’un cansız bedenine bisikletinin bulunduğu yerden yaklaşık 1 kilometre uzakta ulaşıldı.

Glavuz’un cenazesi Serik’teki özel bir hastanenin morguna kaldırıldı ve cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderilecek. Ayrıca arama çalışmalarının devam edeceği belirtildi.

Related Posts

1 milyar liralık buğday vurgunu: 9 şüphelinin mallarına tedbir konuldu

Mardin’de Toprak Mahsülleri Ofisi’nin (TMO) çiftçilerden satın alarak depolarda tuttuğu buğday ve mısırı satarak 1 milyar TL’lik vurgun yaptıkları iddiasıyla 9 şüpheli tutuklandı. 9 şüphelinin 700 milyon TL değerindeki taşınır ve taşınmaz mallarına tedbir konuldu.

Önce yumruklu sonra silahlı saldırı: 2 gün süren yaşam savaşını kaybetti

İstanbul Üsküdar’da tartıştığı motosikletli kişiler tarafından önce yumruklu sonra da silahlı saldırıya uğrayan Cihaz Açıkgöz hastanede 2 gün süren yaşam savaşını kaybetti.

Trump “soykırım” demedi: 1915 olayları için “Büyük felaket” ifadesini kullandı

Amerika Birleşik Devletleri’nden 1915 olaylarına ilişkin bu yıl da benzer açıklama geldi. Başkan Donald Trump imzalı anma mesajında bu kez “soykırım” ifadesi kullanılmadı. Bunun yerine “Büyük felaket” denildi. Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada “1915 olayları hakkında yapılan açıklamaları bütünüyle reddediyoruz” ifadesi kullanıldı.

Ankara’da sağanak ve dolu etkili oldu

Ankara’da sağanak ve dolu etkili olurken, caddeler ve sokaklar beyaza büründü.

Şırnak’ta toz taşınımı etkili oldu

Şırnak’ta toz taşınımı etkili oldu, Cudi ve Gabar dağları kent merkezinden görünmez hale geldi, araçlar ve balkonlar tozla kaplandı.

Deprem anında otomobilin üstüne atladı, o anları anlattı: “Havada uyandım”

İstanbul’da deprem anında evinin penceresinden atlayan 17 yaşındaki Mahmut Ali Kızılaslan, düşmeden önce ayağının kırık olduğunu söyleyerek, havada uyandığını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sincan escort
Tuzla Escort
Kartal Escort
Pendik Escort
Gebze Escort
Ümraniye Escort
İstanbul escort 
mut escort 
gulnar escort 
aaa
tuzla escort