Oblivion Remastered, rekor sürede 4 milyon oyuncuyu geçti

Bethesda Game Studios, The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered İle 4 Milyon Oyuncuyu Geçti!

Bethesda Game Studios, The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered‘ın çıkışından sadece beş gün sonra 4 milyon oyuncuyu geçtiğini duyurdu. Oyun, 21 Nisan’da PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC (Steam ve Microsoft Store) ve Xbox Game Pass’te çıkış yaptı ve kısa sürede hit oldu.

Bethesda, sosyal medya platformu üzerinden “Oblivion Remastered ile Cyrodiil’e adım atan 4 milyondan fazla kişiye çok minnettarız. Teşekkür ederiz.” paylaşımıyla oyunculara teşekkür etti. Bethesda, bu etkileyici dönem noktasına oyun çıkışından önce hiçbir tanıtım yapmadan ulaştı.

Virtuos ile iş birliği içinde geliştirilen remaster, grafiklerde büyük iyileştirmeler sunuyor. Her varlığın sıfırdan yeniden tasarlandığı, Cyrodiil dünyasının güncel nesil görsel standartları karşılayacak şekilde yeniden inşa edildiği belirtildi. Savaş ve sprint gibi unsurlarda yapılan bazı temel oyun geliştirmelerinin dışında orijinal oyunun özü olduğu gibi korundu.

Steam’de de rekor kırdı!

Oblivion remaster, The Elder Scrolls serisinin Steam’deki en iyi eş zamanlı oyuncu rekorunu da elde etti. Oyunun en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısı hafta sonundan önce 190 bin oyuncuyu geçti. The Elder Scrolls V: Skyrim sekiz yıl önce 69.906 eş zamanlı oyuncuyla rekoru elinde tutuyordu.

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered Fiyatı Ne Kadar?

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, PC’de 35 dolar, Xbox Series X|S ve PlayStation 5’te 1900 TL’ye çıktı. Xbox Game Pass Ultimate ve PC Game Pass kullanıcıları, abonelik kapsamında oynayabiliyor.

Related Posts

Gündemi sarsan dizi ve oyun gerçek çıktı! Last of Us virüsü kanıtlandı

Ekranlarda izlediğimiz korkutucu senaryolar, sandığımızdan çok daha eski bir gerçeğe dayanıyor olabilir. Bilim insanları, günümüzde popüler kültürde sıkça yer bulan “zombi mantarları”nın, aslında 99 milyon yıl öncesine kadar uzanan bir geçmişi olduğunu ortaya çıkardı.

Robotlar için internetsiz yapay zeka sistemi tanıtıldı

Google, robotlarda kullanılabilen yapay zeka sistemi Gemini Robotics’in internet bağlantısına ihtiyaç duymadan çalışabilen versiyonu Gemini Robotics On-Device’ı tanıttı.

Rize’de off-road yarışları nefes kesti

18. Karadeniz Off-Road Kupası 1. ayak yarışı, Rize’nin Ardeşen ilçesinde gerçekleştirildi.

Dijital karanlık: Savaş interneti vurdu

İran’da devam eden internet kısıtlaması, ülke tarihinin en kötü kesintisi olarak tanımlanıyor.

Gedizli kick boksçulardan İzmir Türkiye şampiyonası öncesi büyük başarı

Kütahya’nın Gediz ilçesi, kick boks sporunda elde ettiği başarılarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

MMA Türkiye, Yeni Siber Güvenlik Kanunu’nu değerlendirdi

Türkiye’nin dijitalleşmede hukuki altyapısını güçlendirdiğini belirten MMA Türkiye, Siber Güvenlik Kanunu’nun yanı sıra yapay zekâya yönelik düzenlemelerin de önümüzdeki dönemde gündeme gelebileceğinin altını çizdi.