Üç günde saçı ağardı

İYİ Parti Milletvekili Türkkan, CHP’li Belediyelere Yapılan Operasyonu Eleştirdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdürü Ali Sukas’ın tutuklanmasına ilişkin açıklamalarda bulunan İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, Ali Sukas’ın eski ülkü ocakları başkanı olduğunu belirtti. Türkkan, “Ali Sukas’ın hırsız olduğu yerde ben Türkiye’de temiz adam tanımıyorum” ifadelerini kullandı.

Türkkan: Bir hafta önce bu haldeydi.

HANGİ ADALET?

Ali Sukas’ın Alparslan Türkeş’in en sevdiği ocak başkanlarından biri olduğunu dile getiren Türkkan, “Hitler’in toplama kamplarına gönderilen mahkumlar gibi sıralanmış, polislerle çevrili belediye görevlilerinin fotoğrafı ve videosuyla uyandım. En önlerinde Ali Sukas, Ağaç A.Ş Genel Müdürü. Helale harama o kadar dikkat eder ki. Ali Sukas’ın saçları üç günde bembeyaz olmuş. Bir hafta önce saçları ya beyazdı ya da değildi. Bugün polis koridoru altında Ali Sukas’ın saçlarını gördüm; bembeyaz olmuş. Böyle ağır suçlamaları kabul etmiyor. Bu tür olayların yaşandığı bir ülkede adaletten bahsetmek mümkün mü?” şeklinde konuştu.

Related Posts

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in sağlık durumu ciddiyetini koruyor

Elektrik çarpması sonucu kalbi duran ve yapılan kalp masajıyla 70 dakika sonra nabzı gelen 48 yaşındaki Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in tedavisi yoğun bakımda devam ediyor.

CHP’li Murat Emir’den Erdoğan’a sert tepki: ‘Senin saltanatını bizlere güvenen halkın iradesi yıkacak!’

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hitaben, “Senin saltanatını, köklerini Kuvayımilliye’den alan bizlerin, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kararlılığı ve bizlere güvenen bu halkın iradesi yıkacak” ifadelerini kullandı.

Bayram sabahı kendisini yakmaya çalıştı!

Pendik’te eski çalıştığı iş yerinden parasını alamadığını öne süren N.A., üzerine benzin dökerek kendini yakmak istedi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren ikna çabası sonrası eylemden vazgeçen kadın, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Zeki Üçok: Düzenlemenin iptali için dava açacağım

Emekli Askeri Hakim Ahmet Zeki Üçok, bazı emekli askerlerin askeri sosyal tesislere ve orduevlerine girişini yasaklayan düzenlemenin iptali için dava açacağını bildirdi.

12 bin askerle savaş provası! Türkiye yine dışarıda bırakıldı

Balkanlar’da düzenlediği ‘Immediate Response 25’ tatbikatına 8 ülke katıldı. Uzmanlara göre senaryo ve askeri manevralar Türkiye’ye karşı kurgulanmış olabilir.

Yoldan yolcu alma dönemi kapanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentteki taksi sorununa çözüm üretmek amacıyla yeni bir uygulamayı devreye alıyor. Bundan böyle yoldan yolcu alma devri kapanıyor. İBB, dijital taksi hamlesini hayata geçiriyor.