Emine Erdoğan, Çevre Şenliği’ne Katıldı

Emine Erdoğan, İstanbul’daki ‘Çevre Şenliği’ Etkinliğine Katıldı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul’da düzenlenen ‘Çevre Şenliği’ etkinliğine katıldı.

Emine Erdoğan, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Ümraniye Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘Çevre Şenliği’nin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Her yaştan insana hitap eden şenlikte, özellikle çocuklarımız interaktif atölyelerde eğlenirken, çevreye duyarlı yaşamı da deneyimleyecek. Çevreci Çocuk Atölyeleri’nde, doğa dostu etkinliklere katılan çocuklarımıza eşlik etmekten mutluluk duydum. ‘Tasarımda Yeni Çağ: Atık Yok, Stil Var’ sergisindeki, geri dönüştürülmüş kumaş ve objelerden üretilen her bir eser ise birbirinden etkileyiciydi. Tasarımcılarımızı yürekten kutluyorum.

Sıfır Atık hareketi yalnızca bir kampanya değil, hayatın her anına dokunan bilinçli bir yaşam tarzı. Bugün burada, bu bilinci sevgiyle, neşeyle, sanatla yaşatan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Related Posts

TBMM zeytinlikleri ranta açtı

TBMM Genel Kurulu’nda zeytinliklerin madencilik faaliyetlerine açılmasını da içeren torba kanun teklifinin ilk 18 maddesi kabul edildi. AK Parti’nin verdiği önergeyle teklifin 11’inci maddesinde yapılan değişiklikle zeytinliği taşınacak olan köylülere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca uygun görülen ya da maden sahalarının bulunduğu il sınırlarındaki KİT’lere ait taşınmazlarda yer alan zeytinlikler, değerinin yüzde biri üzerinden 20 yıl süreyle kiralanabilecek.

Trump: Gazze’deki 10 rehine yakında serbest kalacak

İsrail ile Hamas arasındaki ateşkes görüşmeleri sürerken ABD Başkanı Donald Trump, Gazze’de tutulan 10 rehinenin yakında serbest bırakılacağını söyledi.

Muşspor’un Başarısı Kutlandı

Vali Avni Çakır, Muşspor’un TFF 2. Lig’e yükselişini kutladı ve şehri destek olmaya çağırdı.

Husiler İsrail’in Ben Gurion Havalimanı dahil birçok noktaya saldırı düzenlediklerini duyurdu

Husilerin Askeri Sözcüsü Yahya Seri, İsrail’in başkenti Tel Aviv’de bulunan Ben Gurion Havalimanı’nı “Zülfikar” ismini verdikleri balistik füzeyle hedef aldıklarını belirtti. Seri, saldırıda hedeflerin başarıyla vurulduğunu ifade etti.

Sünnet Düğününde Traktör Konvoyu

Düzce’de çiftçiler, 5 yaşındaki Mahir’in sünnet düğünü için traktörlerle konvoy oluşturdu.

Eski Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu İçin Tören Düzenlendi

Sivas’ta trafik kazasında hayatını kaybeden eski Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi önünde tören düzenlendi. Törenin ardından cenazesi Ankara’ya uğurlandı.