Bu anket kamuoyuyla paylaşılmıyor: “Temmuz’da her şey değişti”

Gazeteci Ertuğrul Özkök: “Temmuz Ayında Siyasi Dengeler Değişti”

Gazeteci Ertuğrul Özkök, son köşe yazısında Panorama Araştırma şirketinin temmuz ayı anket sonuçlarını değerlendirdi. Özkök, temmuzda siyasi dengelerin değiştiğini ve CHP’nin AKP’nin önüne geçtiğini belirtti.

Haziran ayında yapılan araştırmada AKP’nin hafif bir farkla CHP’nin önünde olduğunu hatırlatan Özkök, “Temmuz ayında sahaya çıkan ekiplerin verileri toplandı ve sonuçlar açıklandı. Bu sefer CHP, AKP’nin 1,5 puan önüne geçti” dedi.

“TÜRKİYE’NİN YENİ NORMALİ BU”

Özkök, Panorama Araştırma’nın Genel Müdürü Osman Sert ile yaptığı görüşmeyi yazısında aktardı. Sert’e göre, siyasette artık “yeni normal” bir durum oluşmuş durumda: CHP ve AKP arasındaki fark düşük olsa da, ibre sürekli olarak değişebiliyor.

Sert’in açıklamalarını köşesine taşıyan Özkök, “Temmuz ayı anketinin bize göre en dikkat çekici sonucu şu: Türkiye’nin yeni normali artık bu…” sözlerine yer verdi.

Related Posts

YeniŞafak’tan Öcalan yorumu: Sağlıksız ve megaloman

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski metin yazarı, Yeni Şafak gazetesi yazarı Aydın Ünal, terör örgütü PKK kurucusu Abdullah Öcalan’ın sosyal medyaya düşen İmralı notlarını aktardı. Ünal, Öcalan’ın sağlıksız ve megaloman olduğunu söyledi.

Bengisu Avcı Ocean’s Seven’i tamamlayan ilk Türk oldu

Ocean’s Seven’i tamamlayan ilk Türk olma hedefiyle dün gece Tsugaru Kanalı’nda yüzmeye başlayan Bengisu Avcı, parkuru başarıyla tamamlayarak bu unvanı kazanan ilk Türk oldu.

Soylu, AKP’li başkan vekilini alıp bakan bakan dolaştırdı

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe’nin tutuklanmasının ardından, AKP ve MHP’nin oylarıyla başkan vekili seçilen Eray Karadeniz’i bakan bakan dolaştırdı.

Kürek Sörfü Kazası: Turgay Tarakçı Hayatını Kaybetti

Menteşe’de kaybolan Turgay Tarakçı’nın cenazesi Düzce’de toprağa verildi. Arama 7 gün sürdü.

Muammer Sarıkaya: Hedefleri Olan Bir Kulübe Geldim

Aliağa Futbol’un yeni transferi Muammer Sarıkaya, kulübün vizyonunu beğendiğini açıkladı.

Galatasaray’dan Süper Lig’i sallayacak Uğurcan Çakır bombası

Galatasaray, Osimhen transferi sonrası kaleci arayışına girdi. Sportif AŞ Başkan Vekili Abdullah Kavukcu, basına yaptığı açıklamada ismi duyulmayan 3 kaleciyle ilgilendiklerini belirtmişti. Bu isimlerden birinin Uğurcan Çakır olduğu iddia edildi. Fenerbahçe’nin de milli kaleciyle ilgilendiği ancak transfer için Trabzonspor’u ikna edemediği biliniyordu.