Erdoğan imzaladı: Yiğit Bulut Ekonomi Politika Kurulu üyeliğine atandı

Cumhurbaşkanlığı Kararlarıyla Göksel Aşan ve Yiğit Bulut Görev değişikliği yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararlarına göre, Ekonomi Politika Kurulu üyeliğine Yiğit Bulut atandı. Bulut’un yanı sıra 14 kişi de kurula üye olarak belirlendi.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı’na ise Göksel Aşan getirildi. Daha önce Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanlığı görevini yürüten Aşan, yeni görevine atanmış oldu.

Yeni Büyükelçilik Atamaları

Resmi Gazete’de yayımlanan diğer bir karara göre, Bosna-Hersek, Burkina Faso, İrlanda ve Nijerya büyükelçiliklerinde değişiklikler yapıldı.

Buna göre, Nijerya Federal Cumhuriyeti‘ne Mehmet Poroy, İrlanda Cumhuriyeti‘ne Esra Cankorur, Burkina Faso‘ya Feriba Duygu Hokkacı Esirgen ve Bosna-Hersek‘e Emin Akseki atandı.

Related Posts

Milli Savunma Bakanı Ukrayna Gönüllüler Koalisyonu toplantısına katıldı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ukrayna Gönüllüler Koalisyonu tarafından gerçekleştirilen video telekonferans toplantısına katıldı.

TBMM’de 8 komisyonun tatil ve ara verme dönemlerinde çalışabilmesine ilişkin kararlar Resmi Gazete’de

TBMM, 8 komisyonun tatilde ve ara vermede çalışmasına ilişkin kararlar, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Devlet Başkanı’ndan protestolara sert tepki: Savaş ilanı

Kenya Devlet Başkanı William Ruto, 7 Temmuz’da yeniden başlayan hükümet karşıtı gösterilerdeki polis karakollarına yönelik saldırıların ve şiddetin, savaş eylemi olarak değerlendirileceği uyarısında bulunarak “Bu kabul edilemez. Artık yeter.” dedi.

Kastamonu’da orman yangını çıktı, 10 hektar alan zarar gördü

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde anız yangınında alevler ormana sıçradı. Havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alınan yangında 10 hektar alan zarar gördü.

DEM Parti’den ‘Tarihi bir eşikteyiz’ açıklaması: PKK 11 Temmuz’da Süleymaniye’de silah bırakacak

Son dakika haberi… DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, DEM Parti olarak 11 Temmuz’da Süleymaniye’de terör örgütü PKK’nin töreninde olacaklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bahçeli’nin İmamoğlu önerisine destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin de destek verdiği Ekrem İmamoğlu duruşmalarının TRT’den canlı yayınlanmasına ilişkin konuştu. İmamoğlu duruşmasının canlı yayınlanması ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Bahçeli, duruşma yayınlansın açıklaması yaptıysa gayet güzel bir taktirdir hayırlı olur’ cevabını verdi.