Konaklama, enerji ve madende büyüyecek

RePie Portföy, Türkiye’de Alternatif Yatırım Fon Pazarında 400 Milyar Lirayı Aştı

Türkiye’de alternatif yatırım fon pazarı, 400 milyar lirayı aşarak büyümeye devam ediyor. RePie Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Emre Çamlıbel, düzenlediği basın toplantısında şirketin 10 yılda fonları aracılığıyla 100’den fazla şirkete yatırım yaptığını açıkladı. Çamlıbel, yaptıkları yatırımların Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınmasına önemli katkılar sağladığını vurguladı.

RePie Portföyün Hedefi 3 Milyar Dolar

Çamlıbel, geçen yılın aynı dönemine göre toplam portföy büyüklüğünün yüzde 72 artarak yaklaşık 2.5 milyar dolara ulaştığını belirtti. Şirketin hedefi ise yıl sonunda toplam portföy büyüklüğünü 3 milyar dolara çıkarmak. RePie Portföyün bünyesinde bulunan 47 adet girişim sermayesi yatırım fonunun toplam büyüklüğü 50.1 milyar lirayı aşarken, 39 adet GYF’nin toplam büyüklüğü ise 32.8 milyar lirayı geçti.

RePie Portföy Genel Müdürü Altuğ Dayıoğlu ise gelecek hedefleri hakkında bilgi vererek, bu yıl ihraç edecekleri GSYF’lerle yatırımcılara yeni fırsatlar sunacaklarını dile getirdi. Dayıoğlu, “Bu yılki yatırım planlarımızda, enerji, madencilik ve konaklama gibi stratejik önceliği olan üç ana sektöre odaklanıyoruz. Ayrıca, yapay zekâ odaklı teknoloji girişimlerine olan ilgimizi sürdürüyoruz” dedi.

Kurumsal GSYF’ler alanında yeni iş birliklerini duyuracaklarını belirten Dayıoğlu, “Şirketlere özel olarak yapılandırdığımız fonlarla, şirketlerin kendi inovasyon ekosistemlerini oluşturmalarına destek oluyoruz” şeklinde konuştu.

Related Posts

Türkiye’den Avrupa’ya gönderilen 20 farklı ürün zehirli çıktı: İade ettiler

Türkiye’den Avrupa’ya gönderilen 20 farklı ürün ‘zehir’ ve ‘kansorejen’ madde içerdiği gerekçesiyle iade edildi.

Tarife belirsizliklerine rağmen: Denizcilik devinin karı yüzde 70 arttı

Danimarkalı denizcilik devi Maersk 2025 yılı ilk çeyrek mali bilançosunu açıkladı. Buna göre Maersk, beklenenden daha güçlü bir ilk çeyrek faaliyet kârı açıkladı ve tüm yıl için beklentisini sürdürdü.

Nisanda en fazla aylık reel getiri külçe altında oldu

Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde nisanda en yüksek aylık reel getiri yüzde 8,54 ile külçe altında gerçekleşti.

Fed kararından sonra Borsa İstanbul’da son durum ne?

Dün satış ağırlıklı bir seyir izleyen Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,66 değer kaybıyla 9.074,62 puandan tamamlamıştı. Açılışta BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 49,28 puan ve yüzde 0,54 artışla 9.123,90 puana çıktı. Bankacılık …

60 gün süre verildi… Bakanlık duyurdu: Lokanta ve kafelerde yeni dönem

Tarım ve Orman Bakanlığı, gıda satışı ve tüketimi yapılan işletmeler için karekod zorunluluğu getirildiğini duyurdu. Uygulama için işletmelere 60 gün süre verildi.

Lokanta ve kafelerde zorunlu oldu: Bakanlık açıkladı

Tarım ve Orman Bakanlığı, daha önce gönüllülük esasıyla duyurduğu gıda satış ve toplu tüketim yerlerine yönelik karekod uygulamasını zorunlu hale getirdi. Tarım ve Orman Bakanlığınca hazırlanan Gıda ve Yemin Resmi Kontrollerine Dair Yönetmelik’te …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir