Park halindeki otomobil alev topuna döndü

Gece geç saatlerde merkez Yenimahalle 26213 Sokak’ta gerçekleşen olayda Cihan Kizir’e ait bir araçta bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Mahalle sakinleri tarafından fark edilen yangın hızla yayıldı ve aracın bagaj kısmından başlayan yangın, otomobili alev topuna dönüştürdü.

112 acil çağrı merkezine yapılan ihbar üzerine Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine ulaştı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, araçtaki yangının çıkış sebebini araştırmak için detaylı bir çalışma yaptı.

Kizir olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Arabadan bağırma sesleri duydum ve dışarı çıktığımda araç alevler içindeydi. Aracın arka kısmında alevler vardı. Hemen polis ve itfaiyeyi aradık ve yangın söndürüldü” dedi.

Polis ekipleri olayı inceledi ve aracın kundaklanıp kundaklanmadığını belirlemek için çalışmalarına devam ettiler. Kizir, “Araba tamamen kullanılamaz hale geldi, umarım sorumlular bulunur” şeklinde konuştu.

Related Posts

Erzurum’da Glütensiz Aşure Şenliği

Çölyak hastası ailelere yönelik şenlikte glütensiz aşure ve eğitici materyaller dağıtıldı.

Taksi ile otomobil çarpıştı

Ankara’da otomobil ile taksinin çarpıştı. Kazada bir kişi yaralandı.

Markette akılalmaz olay… Tuvaletini yaptığı anlar anbean kamerada

Mamak’ta bir markete alışveriş için gelen kadın bu esnada ayak üstü tuvaletini yapıp marketten ayrıldı. O anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Karadeniz’de mayın paniği: Herkes denizden çıkarıldı

Ordu’nun Perşembe ilçesinde denizde bulunan mayın imha edildi.

İndirim izdihamı: Bir kişi fenalaştı

Mersin’de mağaza açılışında izdiham çıktı. Müşteriler indirimleri ürünleri alabilmek için yarışırken, bir kişi fenalık geçirdi.

Yıldırım’da Kentsel Dönüşüm Toplantısı

Bursa-Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, İMSİAD üyeleriyle kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Yılmaz, dönüşüm çalışmalarının şehir genelinde tam bir iyileştirme sağladığını vurguladı.