Sivas’ta dehşet: Pompalı tüfekle kız arkadaşını ve kendini vurdu

Sivas’ta Bir Kişi, Tartışmanın Ardından Pompalı Tüfek ile Ateş Açarak Hem Kendisini Hem Kız Arkadaşını Yaraladı

Sivas’ta yaşanan olayda, 34 yaşındaki E.S., evde yaşadığı tartışmanın ardından pompalı tüfekle ateş açarak hem kendisini hem de 28 yaşındaki kız arkadaşı E.A.yı yaraladı.

Olay, Akdeğirmen Mahallesi Vali Konağı Sokak İl Özel İdaresi lojmanları B Blok 3’ncü katta bulunan bir dairede meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan tartışmanın büyümesi sonucunda E.S., pompalı tüfeğiyle kasığına ateş açtı. Bu sırada çıkan saçmalar E.A.’nın sağ bacağına da isabet etti.

Olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. Yaralanan E.S. ve E.A., ambulanslarla Numune Hastanesi ile Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Neyse ki, yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

BM’den Gazze’ye insani yardım açıklaması: Hala dağıtılamadı

Birleşmiş Milletler (BM), İsrail’in kontrolü altında bulunan Gazze’nin Mısır sınırındaki Kerem Ebu Salim kapısından çok az miktarda insani yardım kamyonunun geçişine izin verildiğini ancak güvenlik nedeniyle kamyonların bekletildiğini ve hala hiçbir …

Dervişoğlu’ndan ‘skandal mesaj’ hakkında açıklama geldi

Dervişoğlu’ndan ‘skandal mesaj’ hakkında açıklama geldi

CHP’li Başarır İBB soruşturmasındaki ayrıntıya dikkat çekti: Nereden çıktı bu telefon?

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, yarın komisyonda görüşülecek kanun teklifiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Türk Silahlı Kuvvetleri’nin tayin-terfi süreçlerine doğrudan doğruya müdahale etme yetkisi verildiğini belirterek, “Şimdi istedikleri subayı terfi beklemeksizin generalliğe doğru götürecek, istediği subayı görevden alıp kapının önüne koyacak. Tek adam bu yetkileri istiyor. Bu Meclis buna izin vermemeli çünkü Recep Tayyip Erdoğan’a yetki verdikçe ülke kötüye gitti. Tüm yetkilerin kötüye kullandı” dedi.

Etkin pişmanlıktan yararlanmıştı… Ertan Yıldız tahliye edildi

İBB’ye yönelik “yolsuzluk” soruşturmasında tutuklanan, etkin pişmanlık kapsamında ifade veren Ertan Yıldız ev hapsi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Fareler ölümcül bir bakteri yaymaya başladı

ABD’nin Boston kentinde yürütülen altı yıllık bir araştırma, şehirdeki farelerin ölümcül bir bakteri olan leptospirozun yayılmasına neden olduğunu ortaya koydu. Bilim insanları, genetik analizler aracılığıyla bir insan vakasının doğrudan farelerle bağlantılı olduğunu da doğruladı.

Resmî Gazete’de bugün (21 Mayıs 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de 21 Mayıs 2025 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Peki, Resmi Gazete’de bugün neler var?