Türkiye-Ermenistan sınırında kaybolan genç için arama çalışmaları başlatıldı

Türkiye-Ermenistan Sınırında Kaybolan Gencin Aranma Çalışmaları Başlatıldı

Türkiye-Ermenistan sınırında, sınır geçişini deneyen dört arkadaştan biri olan 28 yaşındaki İsmail Adir, akıntıya kapılarak kayboldu. Adir’in bulunması için arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Yapılan açıklamalara göre, Türkiye-Ermenistan sınırında sınırı geçmeye çalışan dört arkadaştan biri olan 28 yaşındaki İsmail Adir, akıntıya kapılarak kayboldu. Arkadaşları durumu jandarmaya bildirdi ve Adir’i bulmak için Jandarma ve AFAD ekipleri harekete geçti. Aras Nehri’nin sınır hattından akıntıya kapıldığı düşünülen Adir, nehir ve çevresinde aranıyor. Adir’in akrabaları ise endişeli bir şekilde bölgede bekleyişlerini sürdürüyor. – IĞDIR

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol.


Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Yumurtalık Rezervi Kaç Olmalı?

Yumurtalık Rezervinde Azalma Genç Kadınlarda da Artıyor! Uzmanlar, genç yaşlarda da yumurtalık rezerv düşüşünün görüldüğü uyarısında bulundu.

Yorgun, gergin, huzursuz musunuz? Nedeni bu olabilir

Yaz aylarında artan sıcaklıklarla birlikte vücudun su ihtiyacı da yükseliyor. Uzmanlar, yeterli su tüketiminin sadece fiziksel sağlık için değil, ruhsal denge ve stres kontrolü açısından da kritik öneme sahip olduğunu vurguladı.

‘Artık kalp, damar hastalıkları daha fazla insanı hayattan koparıyor’

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Türkiye’deki her 100 ölümden 36’sı dolaşım sistemi hastalıklarından kaynaklanıyor. Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Fethi Kılıçaslan, “Artık kanser değil, kalp damar hastalıkları daha fazla insanı hayattan koparıyor. Koroner arter hastalığı, kalbi besleyen damarlarda gelişen sertlik ve tıkanıklıkla ortaya çıkıyor” dedi.

Kardiyoloji uzmanı “Tek belirti olmayabilir” diyerek uyardı: Göğüs ağrısı olmadan kalp krizi geçirmek mümkün!

Kardiyoloji uzmanı “Tek belirti olmayabilir” diyerek uyardı: Göğüs ağrısı olmadan kalp krizi geçirmek mümkün!

MIT’den Harvard’a… Uzmanların yaşlanmayı durduran ilaçları

Tıpta son yıllarda “geroprotektif” (yaşlanmayı geciktirici) adı verilen bir ilaç sınıfı ortaya çıktı. Bu ilaçlar, hücre yaşlanmasını geciktirmeyi, iltihabı azaltmayı ve metabolik dengeyi korumayı hedefliyor.Metformin, Rapamisin, NAD+ ve türevleri bu sınıfa örnek. Farelerde yaşam süresini uzattığı görülen bu moleküller, insanlarda da benzer etki yapar mı sorusu, henüz yanıt bekliyor.

Başarısızlık değil, gelişim için bir deneyim! Karne notları çocuğun değerini belirlemez

Karne dönemi, çocuklar için sadece akademik başarı değil, duygusal destek ve doğru iletişimle de şekillenen kritik bir süreç olduğunu dile getiren Uzman Klinik Psikolog İnci Nur Ülkü, karne döneminde çocukların hissettikleri ve özellikle ailelerin çocuklarıyla iletişiminde kaçınması gerekenler hakkında açıklamalarda bulundu.